Tel kadayıfın nasıl yapıldığını ve çeşitlerini okumak gerçekten ilginç. Özellikle kavurmalı tel kadayıfı denemek istiyorum; kahvaltılarda nasıl bir lezzet katıyor merak ediyorum. Klasik tel kadayıfın baklava yapımında kullanılması ise harika bir fikir. Peki, taze tel kadayıfın diğerlerinden farkı nedir? Daha elastik olması gerçekten avantaj mı? Ayrıca, tel kadayıf dolması yapmanın püf noktaları nelerdir? Bu tatlıyı yaparken dikkat edilmesi gereken özel bir yöntem var mı?
Tel kadayıfın nasıl yapıldığını ve çeşitlerini okumak gerçekten ilginç. Özellikle kavurmalı tel kadayıfı denemek istiyorum; kahvaltılarda nasıl bir lezzet katıyor merak ediyorum. Klasik tel kadayıfın baklava yapımında kullanılması ise harika bir fikir. Peki, taze tel kadayıfın diğerlerinden farkı nedir? Daha elastik olması gerçekten avantaj mı? Ayrıca, tel kadayıf dolması yapmanın püf noktaları nelerdir? Bu tatlıyı yaparken dikkat edilmesi gereken özel bir yöntem var mı?
Cevap yaz