Yabancı pilav çeşitleriyle ilgili bu yazıyı okuduktan sonra, özellikle İtalyan risottosunun yapımındaki o kremalı dokunun nasıl elde edildiğini merak ettim. Arborio pirinci kullanarak yaparken, beyaz şarap eklemek gerçekten lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, Japon pilavının bu kadar sade hazırlanmasına rağmen nasıl bu kadar tatmin edici olabileceğini düşündüm. Su ile yıkanan pirinç, dinlendirildiğinde gerçekten de farklı bir tat mı kazanıyor? Biryani'nin zengin baharat karışımının nasıl bir aroma kattığına da hayran kaldım. Bu çeşitleri denemek için sabırsızlanıyorum. Siz bu pilavlardan hangisini denediniz ve en çok hangisini sevdiniz?
Yabancı pilav çeşitleriyle ilgili bu yazıyı okuduktan sonra, özellikle İtalyan risottosunun yapımındaki o kremalı dokunun nasıl elde edildiğini merak ettim. Arborio pirinci kullanarak yaparken, beyaz şarap eklemek gerçekten lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, Japon pilavının bu kadar sade hazırlanmasına rağmen nasıl bu kadar tatmin edici olabileceğini düşündüm. Su ile yıkanan pirinç, dinlendirildiğinde gerçekten de farklı bir tat mı kazanıyor? Biryani'nin zengin baharat karışımının nasıl bir aroma kattığına da hayran kaldım. Bu çeşitleri denemek için sabırsızlanıyorum. Siz bu pilavlardan hangisini denediniz ve en çok hangisini sevdiniz?
Cevap yaz