Tatlı patateslerin çeşitleri ve özellikleri hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Özellikle Beauregard ve Jewel çeşitleri arasındaki tat farkları dikkatinizi çekti mi? Hangi pişirme yöntemini denediniz ya da denemek istersiniz? Fırında pişirme ile haşlama arasında bir tercih yapabilir misiniz? Mor tatlı patatesin antioksidan özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tatlı patateslerin çeşitleri ve özellikleri hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Özellikle Beauregard ve Jewel çeşitleri arasındaki tat farkları dikkatinizi çekti mi? Hangi pişirme yöntemini denediniz ya da denemek istersiniz? Fırında pişirme ile haşlama arasında bir tercih yapabilir misiniz? Mor tatlı patatesin antioksidan özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz