Meze çeşitleri arasında en çok beğendiğiniz hangisi? Zeytinyağlı mezeler mi yoksa deniz ürünleri mezeleri mi daha çok hoşunuza gidiyor? Ayrıca, baharatların mezelerin lezzetine etkisini nasıl buluyorsunuz? Mesela, kuru nane ve pul biberin o eşsiz tat profiline katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Mezelerin sadece bir başlangıç değil, aynı zamanda bir kültürel miras olduğunu düşündüğünüzde, bu konuda hangi mezeleri özel buluyorsunuz?
Meze çeşitleri arasında en çok beğendiğiniz hangisi? Zeytinyağlı mezeler mi yoksa deniz ürünleri mezeleri mi daha çok hoşunuza gidiyor? Ayrıca, baharatların mezelerin lezzetine etkisini nasıl buluyorsunuz? Mesela, kuru nane ve pul biberin o eşsiz tat profiline katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Mezelerin sadece bir başlangıç değil, aynı zamanda bir kültürel miras olduğunu düşündüğünüzde, bu konuda hangi mezeleri özel buluyorsunuz?
Cevap yaz