Tarhana yapım sürecinin zahmetli olduğunu biliyorum, peki bu süreçte en çok hangi aşama zorlayıcı oluyor? Malzeme seçimi mi, yoksa kurutma aşaması mı? Ayrıca, farklı tarhana çeşitlerinin lezzetleri arasındaki farklar hakkında ne düşünüyorsun? Özellikle sebzeli ve acılı tarhananın sağladığı besin değerlerinin yanı sıra, lezzet açısından bir tercih yapar mısın?
Tarhana yapım sürecinin zahmetli olduğunu biliyorum, peki bu süreçte en çok hangi aşama zorlayıcı oluyor? Malzeme seçimi mi, yoksa kurutma aşaması mı? Ayrıca, farklı tarhana çeşitlerinin lezzetleri arasındaki farklar hakkında ne düşünüyorsun? Özellikle sebzeli ve acılı tarhananın sağladığı besin değerlerinin yanı sıra, lezzet açısından bir tercih yapar mısın?
Cevap yaz