Hurma fidanı yetiştirmeyi planlayan biri olarak, hangi çeşitlerin daha iyi olduğunu merak ediyorum. Medjool ve Ajwa gibi popüler çeşitlerin yanı sıra, Deglet Noor'un kuru hurma olarak tüketilmesi beni düşündürüyor. Ayrıca, bu fidanları yetiştirmek için hangi iklim ve toprak koşullarının ideal olduğu konusundaki bilgiler çok faydalı. Sulama ve gübreleme yöntemleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak, başarılı bir hasat için ne kadar önemli? Özellikle hastalıklara karşı nasıl bir önlem alabilirim?
Hurma fidanı yetiştirmeyi planlayan biri olarak, hangi çeşitlerin daha iyi olduğunu merak ediyorum. Medjool ve Ajwa gibi popüler çeşitlerin yanı sıra, Deglet Noor'un kuru hurma olarak tüketilmesi beni düşündürüyor. Ayrıca, bu fidanları yetiştirmek için hangi iklim ve toprak koşullarının ideal olduğu konusundaki bilgiler çok faydalı. Sulama ve gübreleme yöntemleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak, başarılı bir hasat için ne kadar önemli? Özellikle hastalıklara karşı nasıl bir önlem alabilirim?
Cevap yaz