Hamur kızartmaları gerçekten de çok çeşitli ve lezzetli atıştırmalıklar. Sizce, en sevdiğiniz hamur kızartması hangisi? Özellikle börek yaparken kullandığınız iç harçlar arasında bir tercihiniz var mı? Ayrıca, simit tarifinde pekmez kullanımı sizi nasıl etkiliyor? Dışarıda yediğiniz simitlerle kıyasladığınızda evde yapılan simitlerin lezzeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Poğaça yapımında hangi iç harcı tercih ediyorsunuz? Kumpir yaparken hangi malzemeleri eklemeyi seviyorsunuz? Kızarmış hamur tarifleri arasında, en pratik bulduğunuz hangisi?
Hamur kızartmaları gerçekten de çok çeşitli ve lezzetli atıştırmalıklar. Sizce, en sevdiğiniz hamur kızartması hangisi? Özellikle börek yaparken kullandığınız iç harçlar arasında bir tercihiniz var mı? Ayrıca, simit tarifinde pekmez kullanımı sizi nasıl etkiliyor? Dışarıda yediğiniz simitlerle kıyasladığınızda evde yapılan simitlerin lezzeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Poğaça yapımında hangi iç harcı tercih ediyorsunuz? Kumpir yaparken hangi malzemeleri eklemeyi seviyorsunuz? Kızarmış hamur tarifleri arasında, en pratik bulduğunuz hangisi?
Cevap yaz