Kemik suyu çorbası yaparken hangi kemikleri kullanmayı tercih ediyorsunuz? Tavuk mu, kuzu mu yoksa sığır kemikleri mi sizin için daha iyi? Ayrıca, çorbanızda sebzeleri eklerken hangi malzemeleri kullanmayı seviyorsunuz? Havuç ve soğan dışında başka sebzeler eklemeyi düşünüyor musunuz? Uzun süre kaynatmak gerçekten lezzet açısından büyük fark yaratıyor mu? Kendi tarifinizi oluştururken hangi baharatları eklemeyi tercih ediyorsunuz?
Kemik suyu çorbası yaparken hangi kemikleri kullanmayı tercih ediyorsunuz? Tavuk mu, kuzu mu yoksa sığır kemikleri mi sizin için daha iyi? Ayrıca, çorbanızda sebzeleri eklerken hangi malzemeleri kullanmayı seviyorsunuz? Havuç ve soğan dışında başka sebzeler eklemeyi düşünüyor musunuz? Uzun süre kaynatmak gerçekten lezzet açısından büyük fark yaratıyor mu? Kendi tarifinizi oluştururken hangi baharatları eklemeyi tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz